Cursus Weerbaarheid

Nieuw vanaf 13 November 2019.

Wij bieden als pencak silat vereniging vanaf 13 November ook een cursus Weerbaarheid en zelfverdediging aan. Pencak Silat is in de basis erg geschikt voor weerbaarheid en zelfverdediging. De cursus geeft de mogelijkheid om op een ongedwongen manier kennis te nemen met deze van oorsprong Indonesische “vechtsport”,  Het doel van onze cursus is om u als deelnemers op een relaxte en sportieve manier te laten werken aan uw  zelfvertrouwen en om uw weerbaarheid te vergroten. Met deze kennis kunt u dan effectiever omgaan met ongewenste situaties, en indien nodig, adequaat reageren.

Tijdens de 10 lessen in onze cursus wordt er aandacht besteed aan conditie, reactiesnelheid, balans, kracht, coördinatie en natuurlijk de bijbehorende technieken.Het lesprogramma is erg divers van opzet en wordt afgewisseld met competitieve spelelementen en weerbaarheidstechnieken. U  leert onder meer om een aanval af te weren, te ontwijken of de aanvaller effectief uit te schakelen en controle over de ongewenste situatie te krijgen. Ook leren wij u hoe u uzelf  kunt bevrijden als u wordt vastgegrepen.

Wanneer en waar:

Vanaf 13 november 2019 en dan 10 woensdagen van 19:00 t/m 20:30 in de Gymzaal Emmastraat,  Emmastraat 126, 5912 CT Venlo.

Kortom, een leuke cursus die goed is voor uw zelfvertrouwen, conditie en weerbaarheid.

Mocht u meer vragen hebben over onze cursus of wilt u zich voor deze cursus ‘Weerbaarheid  en Zelfverdediging“aanmelden dan kunt dit doen via sehatibestuur@gmail.com of via telefoonnummer 06-53532643.