Actueel

 

Wij wensen iedereen een prettige kerst en een gelukkig nieuwjaar. Vier het samen met jullie familie, vrienden en geliefden, en maak er vooral een gezellige tijd vol mooie herinneringen van..

 

NIEUW!! Lessen in weerbaarheid en zelfverdediging. Vanaf 13 november bij Sehati.

Meer informatie vindt u hier: Cursus weerbaarheid

 

Examen witte band 2019.

Na jaren van training en toewijding om de kennis en kunde binnen de Pencak Silat meester te maken, is afgelopen september Boy Maters met succes geslaagd voor zijn examen voor de witte band. Daarmee sluit Boy met succes aan in de rij met  trainers binnen onze vereniging, en kon hij zijn witte band in ontvangst nemen van zijn trotse vader  en trainer Xaver Maters.

Boy, namens iedereen binnen Sehati gefeliciteerd met deze prestatie.

 

 

Prettige feestdagen en een gelukkig 2019

Namens Sehati willen we iedereen een gelukkig, gezond en vooral sportief 2019 wensen en hopen wij, dat uw wensen en dromen voor 2019 in goede gezondheid werkelijkheid zullen worden.

 

Funweekend 2018

Naast het trainen in de zaal, deelname aan externe workshops en deelname aan gast-trainingen, wordt er elk jaar door ons een fun-weekend georganiseerd. Ongedwongen, relaxed en met veel plezier hebben we een gezellig weekend waarin we samen trainen, lekkere eten en gezellig rond het kampvuur zitten om wat na te praten. Om u een indruk van de sfeer van dit jaar te geven, hebben we wat foto’s van dit weekend toegevoegd. Deze kunt u vinden in het menu Foto’s, onder het submenu Funweekend 2018.

 

Prettige feestdagen en een gelukkig en gezond 2018.

Het was een jaar waarin we hebben gezien dat iedereen met veel plezier en erg goede inzet heeft gewerkt naar een stukje positieve opbouw voor zichzelf, de vereniging en de Pencak Silat sport PSHT in zijn algemeenheid. Jullie goede aanwezigheid tijdens de training en de inzet die hierbij werd getoond was uitstekend. Namens Sehati willen we iedereen een gelukkig, gezond en vooral sportief 2018 wensen en mogen al uw wensen en dromen voor 2018 in goede gezondheid werkelijkheid worden.

Gelukkig nieuwjaar!

new-year 2018

 

Lichte contributieverhoging vanaf 01-01-2016

Zoals al eerder aan de leden doorgegeven, is er besloten om over 2016 een lichte contributieverhoging toe te passen. Voor de jeugd onder de 15 jaar gaat dit bedrag met een euro omhoog naar 13 Euro/per maand, volwassenen betalen vanaf nu 16 euro per maand…

Controleer a.u.b. even jullie automatische betalingen en pas dit zo nodig ook aan.

 

 

 

Wijziging trainingslocaties voor 2016.

Komend jaar, vanaf maandag 04-01-2016, trainen we niet meer op twee verschillende locaties maar alleen nog op de locatie Emmastraat in Venlo. De lestijden blijven verder ongewijzigd. Willen jullie volgend jaar dus weer lekker trainen of wilt u als geïnteresseerde een kijkje komen nemen tijdens een van onze trainingen? Jullie zijn welkom aan de Emmastraat 126, 5912 CT in Venlo.

Zondag 15 november 2015
Op zondag 15 november hebben een groot aantal van onze leden deelgenomen aan het examen voor hun volgende band. Jeffrey voor Jambon, Maud, Maurice, Boy, Ralph en Sebastiaan voor Hijau en Sjuul en Chris voor Putih Kecil. Voor 4 van onze leden, Sander, Jaimie, Gwenn en Demi,  stond het laatste deel van hun examen voor Putih (witte slendang) op het programma. Dit was tevens hun laatste examen binnen Sehati.

Na een vrij pittige warming-up ( Chris Pauwels bedankt daarvoor)  nam elke kandidaat deel aan een vrij (bijna 5 uur) lang examen waarbij iedereen getest werd op de benodigde kennis, kunde en zeker niet onbelangrijk doorzettingsvermogen. Uit dit examen bleek dat iedereen voldeed en daarmee geslaagd is voor hun nieuwe band.

Iedereen gefeliciteerd, jullie hebben er hard voor gewerkt !

10429400_880051738777391_8150590107158576207_n

 

 

Zondag 31 mei 2015
Op zondag 31 mei vind het evenement “Open Freestyle Sparring” en de workshop “Flexible weapon” gegeven door speciale gastdocent Marcel Horstman van pencak silat vereniging Silat Suffian Bela Diri Nederland plaats in Sittard/Geleen. Deelnemers vanuit onze vereniging zijn Sander de Graaf, Maurice Schattenkerk, Nathan Chanan Corneille en Chris Kurstjens.

Adresgegevens: Sportzaal- Gounodstraat 6, 6164 CA, Geleen in Sittard Geleen.

 

Zondag 12 april 2015
Op zondag 12 april vind het evenement “International Pencak Silat Seminar 2015” plaats in Denhaag. Enkele leden van Sehati zullen hier ook aan deelnemen.

Adresgegevens: Lu Gia Jen, Baambruggestraat 8a, 2546 SK Denhaag

 

Woensdag 26 November 2014
Op woensdag 26 November hebben een aantal leden van onze vereniging deel mogen nemen aan een workshop van Cecep Arif Rahman gehouden in Maastricht. Cecep is een bekend acteur en beoefenaar van Pencak Silat, en heeft de hoofdrol in de waanzinnige Pencak Silat film “The raid2”.

Cecep

 

Zondag 29 juni 2014

Op 29 juni werden er in Herten weer pencak silat wedstrijden gehouden waar een aantal van onze leden, Sander de Graaf, Maurice Schattenkerk, Chris Kurstjens en Jeffrey Leeuw aan hebben deelgenomen. Ondanks dat Chris tijdens zijn tweede wedstrijd verkeerd op zijn arm terecht kwam en daarbij zijn elleboog ontwrichte was dit een sportieve dag, waar wederom een aantal medailles in ontvangst genomen mochten worden. Chris beterschap.

10464090_10204187749358493_4621758499639022862_n

 

Zaterdag 2 februari 2013 | Examens Tingkat Jambon en tinkat Putih kecil

Zaterdag 2 februari tijdens de examens is Ralf geslaagd voor jambon en zijn Gwenn, Demi, Sander en Jaimie geslaagd voor putih kecil. Super gedaan!

Zondag 4 november 2012

Zondag 4 november waren er wedstrijden pencak silat. In de gewichtsklasse   tot 80 kg vocht Stan Vingerhoed drie rondes tegen Chris Pauwel van Handai Tolan. Het was een mooi gevecht tussen deze twee SHT broeders. Chris won nipt met een ‘split decision’ en ging door naar de volgende ronde. Na een   hard 2de gevecht, waar hij niet ongeschonden uit kwam, kwam Chris uiteindelijk  in de finale die hij helaas verloor. Hij ging naar huis met een zilveren medaille.

Sander de Graaff vocht in de gewichtsklasse tot 75 kg. Hij won zijn eerste gevecht door opgave van zijn tegenstander, na een aantal harde rake trappen.  Sander presteerde ook erg goed in het 2de gevecht. Toch had zijn tegenstander uiteindelijk iets meer punten waardoor deze door ging naar finale. Sander ging  met een bronzen medaille naar huis, een zeer goede prestatie aangezien zijn beide tegenstanders zeer veel wedstrijdervaring hebben.

Gwenn vocht, als lichtste  deelneemster in haar poule, in de klasse tot 51kg. Zij won op overtuigende wijze haar 1ste wedstrijd. De 2de wedstrijd was de finale. Dit was een hard gevecht tegen een goede tegenstander dat Gwenn echter winnend afsloot en daarmee een gouden medaille binnenhaalde! Ook won Gwenn de stijlprijs voor de beste  vrouwelijke pesilat.

foto3

Tenslotte won Setia Hati Terate de beker voor beste perguruan van het toernooi. Al met al een zeer mooi resultaat. Wij feliciteren alle deelnemers en willen ook de coach Xaver Maters bedanken voor het ondersteunen  van de deelnemers. Tenslotte namens het bestuur nog speciale dank aan Ralf Cox voor het rijden, het camerawerk en het regelen van de nasi!

Zaterdag 2 Juni 2012 | Examens Tingkat Jambon en tinkat Hijau

Op zaterdag 2 juni hebben examens plaatsgevonden voor tingkat jambon en tingkat hijau. Alle  kandidaten zijn geslaagd! Wij feliciteren Cock, Danielle, Susan en Sonja van harte met  het behalen van tingkat Jambon en Chris, Sjuul en Remco met het behalen van tingkat  Hijau.