Lessen

Onze lessen zijn bedoeld om elke deelnemer op zowel fysiek als mentaal vlak sterker en weerbaarder te maken. Onze lessen houden rekening met leeftijd en we geven persoonlijke aandacht aan elke deelnemer, met het doel om iedereen op een gelijk niveau te brengen.

Lestijden en locaties

Pencak Silat
Maandag van 19:00 tot 20:30 Jeugd en volwassenen
Woensdag van 19:00 tot 20:30 Jeugd en volwassenen

Boksen
Dinsdag van 19:30 tot 21:00 Jeugd en volwassenen
Donderdag van 19:00 tot 20:30 Jeugd en volwassenen


Gymzaal Emmastraat, Emmastraat 126, 5912 CT Venlo

Verder zullen er, gedurende de sluiting van onze trainingslocaties (in de zomer), ook verschillende buitentrainingen worden verzorgd. Deelname hieraan is in overleg met een van onze instructeurs.

Boksles op dinsdag en donderdag

Leden van onze club kunnen op dinsdag- en donderdagavond gratis deelnemen aan
bokslessen in gymzaal Emmastraat. Dat maakt deelname aan onze club financieel een
zeer aantrekkelijke sport: 4 avonden per week trainen voor een zeer bescheiden
maandbedrag. Meer informatie is op aanvraag verkrijgbaar.

Heb je interesse in een aantal gratis proeflessen of wil je gewoon een kijkje komen nemen tijdens een van onze trainingen, stuur dan een e-mail naar sehatibestuur@gmail.com.

Lesinhoud

Setia Hati Terate (SHT) is een Pencak Silat stijl met een uitgebreid scala aan technieken en vormen. Dit maakt de trainingen divers en afwisselend. De lessen in de beginfase richten zich op het correct leren uitvoeren van basistechnieken, zoals blokken, afweren, ontwijken, trappen, stoten, slagen, vegen en scharen en de praktische toepassing hiervan. Daarnaast worden coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en reactievermogen sterk verbeterd en is er aandacht voor juist gebruik van de ademhaling en mentale aspecten als doorzettings- en incasseringsvermogen. Je leert ook om goed je val te breken en te vechten vanuit een liggende positie.

Contributie

Bij de filosofie van onze vereniging en onze stijl hoort, dat er geen sprake mag zijn van winstbejag. Tevens willen we de beoefening van Pencak Silat laagdrempelig houden. De contributie dient uitsluitend om de kosten te dekken en alle gelden komen ten goede aan de leden.

De contributie is € 20,- per maand. Alle leden van onze vereniging kunnen gratis gebruik maken van de aparte bokstrainingen in Venlo (op dinsdag en donderdag) welke gegeven worden door een van onze instructeurs. Informatie of vragen over de bokslessen kunnen via de contactgegevens in het menu van deze website worden opgevraagd.

De contributie graag per bank te betalen op het rekeningnummer van de vereniging; (Rabobank, rekeningnummer NL55 RABO 0101 0763 63 op naam van ‘Sehati’). De inschrijfkosten voor een nieuw lid zijn eenmalig € 20,- en kunnen worden betaald tijdens de betaling van de eerste contributie.

Onze vereniging staat verder ingeschreven bij de kamer v. koophandel onder registratie nummer: 51968347.

Gratis proeflessen

Wellicht ben je nieuwsgierig geworden naar deze boeiende vechtkunst? Maak dan nu gebruik van enkele gratis proeflessen. Elk potentieel nieuw lid kan deelnemen aan een aantal gratis proeflessen. Trek hierbij wel gemakkelijke kleding aan waarin je goed kunt bewegen. Wij trainen op blote voeten.

Mocht je dus interesse hebben in de vechtkunst pencak silat en zou je graag willen deelnemen aan een gratis proefles, bel of e-mail ons dan wel graag van te voren zodat we ook weten dat je komt.

Je bent van harte welkom.